Sporters met een beperking collecteren voor NSGK

Sporters met een beperking collecteren voor NSGK

Voor het vierde achtereenvolgende jaar doen sporters met een beperking uit Salland mee met de collecte voor de NSGK. In Raalte en Deventer collecteren zij – in de week van 11 t/m 16 november – om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Nederlandse Stichting voor het gehandicapte kind. Voor het vierde achtereenvolgende jaar doen sporters met een beperking uit Salland mee met de collecte voor de NSGK. In Raalte en Deventer collecteren zij – in de week van 11 t/m 16 november – om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Nederlandse Stichting voor het gehandicapte kind.

In Deventer starten ze al op vrijdagavond 8 november! Dan gaan ze namelijk collecteren rondom de wedstrijd Go Ahead Eagles – Dordrecht. Een mooie combinatie: duizenden sportieve Eagles-aanhangers én sporters met een beperking die collecteren voor andere kinderen met een beperking in Nederland!

De opbrengst van de collecte is in eerste instantie bedoeld voor de NSGK. Maar… verenigingen en clubs die helpen collecteren mogen de helft van het bedrag dat ze ophalen zelf houden en inzetten. ‘Ja, we houden er zelf ook een – hopelijk mooi – bedrag aan over’, aldus Kees. ‘Dat zetten we in voor de verenigingen die in Salland aangepast sporten aanbieden en natuurlijk bij de deelname aan de Special Olympics in juni 2020.

Geen geld op zak? Betalen met de telefoon kan ook.

In de officiële collecteweek van de NSGK zijn de collectanten woensdag te vinden in Raalte (op en rondom de markt), vrijdag op de Brink in Deventer en zaterdag in het centrum van Deventer. Geen geld op zak, maar wel bankieren op uw telefoon? Bij de meeste collectanten kunt ook met uw telefoon betalen!

 

Collectebus online

Geen collectant gezien? Niemand aan de deur geweest?

Het is heel makkelijk om online te doneren.

Elke euro helpt immers!