Meedoen met de Special Olympics Online Spelen? Natuurlijk!

Meedoen met de Special Olympics Online Spelen? Natuurlijk!

We missen jullie! Daarom willen we graag samenkomen tijdens Unified Moves, de eerste (en hopelijk laatste) Special Olympics Online Spelen van Nederland. Dit spetterende feest start op vrijdagavond 12 juni om 20.00 uur en gaat het hele weekend sportief door!

rijdag 12 juni is de dag van Unified Moves, de eerste (en hopelijk laatste) Special Olympics Online Spelen van Nederland. Dit spetterende feest start op vrijdagavond 12 juni om 20.00 uur en gaat het hele weekend sportief door! Voor deze eerste editie van Special Olympics Online Spelen kunnen wij rekenen op steun van onze partners maar ook van bekende gezichten zoals: Toine van Peperstraten, Nathan Rutjes, Lize Weerdenburg, John Dame.

Voor wie?

Unified Moves is voor de sporters, coaches, vrijwilligers, scholieren, familieleden en uiteraard Unified partners! Met iedereen bij elkaar wordt dit een onvergetelijk feest.

Hoe dan?

Vanuit huis kunnen jullie het feest volgen via een livestream op www.unifiedmoves.nl. Het feest begint stipt om 20.00u maar wees op tijd, de deuren gaan om 19.45u open!

Ben je erbij?

  • Vrijdagavond 12 juni
  • Live van 20.00 – 21.00u
  • Ben erbij vanaf 19.45u
  • Trek je mooiste kleding aan, doe je haar goed, zet je feestmuts op
  • Geniet, dans, spring en lach mee vanuit je huiskamer!

WWW.UNIFIEDMOVES.NL